Radio Moldova

Asculta OnLine

72 de comentarii:

  1. Salut! mersi mult , deoarece ca de fiecare data mi-ati facut ziua mai frumoasa, mai inteleapta! Viorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opriţi jurnalistele care se vor vedete, dar care ştiu a spune doar "aşa este"

      Ștergere
  2. Vreau sa dau o dedicatie pentru sotul si taticul nostru drag cu ziua aceasta frumoasa care la inzestrat cu acest nume de la Dumnezeu "ION COZMOLICI"din Chirileni Ungheni cu implinirea a 44 de ani.Felicitarea vine de la sotie Emilia si fica Marcela si feciorul Igor.
    Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani taticule !",cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
    Cintecul "Astazi tata e ziua ta" de Anisoara Puica

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani!",cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. salut radio moldova ! vreau sami felicit mama Virtosu Ana din Radenii Vechi , Ungheni cu inplinirea a 50 de ani si sai spun din suflet"Mama iti doreste o viata minunata la implinirea varstei de 50 ani.Multa fericire,sa nu plangi niciodata,sa fii mereu frumoasa si dulce,sa nu cunosti durerea si amaraciunea,sa fii respectata si pretuita,familia ta frumoasa sa fie mereu unita si sprijin pentru tine,sa n-ai motive de nemultumire,sa ai multi bani cu spor la ei dar darul cel mai de pret sa fie sanatatea ta si-a familiei tale.Cu dragoste si zambete pentru fetita mea adorata---LA MULTI ANI!---Mama.cu drag fiicele Marcela si Natalia, te iubim mult scumpa noastra mamica !!!!!!!!multumim anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. doresc sa o felicit pe colega mea Olga Sajin,care va fi in direct la Ora Copiilor, este o jurnalista exceptionala, care ca realiza multe pe viitor! Cu aceasta ocazie ii doresc multa inspiratie, incredere si succes! Noi ii vom fi mereu alaturi! Cu drag Natalia, Mihai, Andrei si Ionel!

    RăspundețiȘtergere
  6. buna ziua va deranjeaza de la Horesti Lenuta as dori sa puneti pe post piesa Dulce mama de mariana Mihaila pentru mamica mea sai spun ca o iubesc mult si niciodata nu te voi lasa la greu...TE IUBESC MAMA. va multumesc frumos...

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut! Va Vom fi foarte recunoscatori daca ati difuza pe postul DVS careva melodii din repertoriul interpretei de muzica usoara Natalia Boboc. Mersi anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru Eugenia Velesco din Crocmaz cu ocazia zilei de nastere,La multi ani! si ne pare rau ca mama dumneaei nu mai printre noi,dar sintemi siguri ca o vede de sus si o pazeste mereu.

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA ZIUA.As dori si eu o dedicatie cu ION PALADI MAMA MEA ICOANA SCUMPA pentru mama noastra scumpa MUCHI NINA din satul LARGA r-nul CAHUL.din partea copiilor TE IUBIM MULT

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut! Felicitari cu ocazia împlinirii celor 80+2 ani!Rămîneţi cum sînteţi încă mult, mult timp-model de inteligenţă, perseverenţă, echipă,... O rugăminte-propunere: pentru a pregăti o informaţie despre istoria Radio Moldova, profesioniştii săi,etc. am sclipuit prea puţine. Cred că e timpul cînd aveţi ce spune prezentului, viitorului despre Ce,Unde,Cînd,Cine este Radio Moldova într-un Portofoliu pus la dispoziţia ascultătorilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. la multi ani pentru finii mei andrei si carolina rusu din s. rautel cu implinirea frumoasei virste de 22ani.le dorim sanatate ,fericire si fie ca dragostea sa domine in familia lor.din partea nanasei ecaterina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Solicit pe aceast[ cale o dedicatie muzicala pentru prietenii familiei noastre - Ana si Eugen Chirsanov cu ocazia sarbatorilor de iarna. Tot aici le fac o invitatie la noi, la tara ca sa sarbatorim impreuna. Craciun fericit! La multi ani, dragilor!
    Inessa Prisacaru, Falesti

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua , va saluta Irina Craciun din Vaslui-Romania , va ascult in fiecare zi online de la serviciu, va iubesc mult si imi place enorm de mult "graiul"vostru.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua. va rog mult, marti, 5. martie 2013 sa-l felicitati pe Vasile Chirilenco din satul Mereni, r-nul Anenii-Noi, cu frumoasa virsta de 70 ani. Multi ani inainte si multa sanatate de la sotia Olga, copii, 6 nepotei si un stranepotel. Te pupam si te cuprindem cu drag! Va multumesc mult, mult, Nat.

    RăspundețiȘtergere
  15. SALUTARI LA TOTI DE CEI DE LA CHITCANI VECHI TELENESTI MIHAI DE LA MOSCOVA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari, Petrea.Viata are sens frumos,daca stii ,cum s-o traiesti. LA MAI MULT SI LA MAI MARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. cu ocazia zilei de 1iunie-zia copilului vreau sa-i dedic mamei mele Zaporojan Ana din satul Trebujeni,Orhei o melodie despre mama.Va rog daca se poate sao transmiteti la radio ca sa o auda din partea copiilor:Raisa,ginerelui Adrian si nepotica Andruta.Ii dorim multa sanatate si sa ne gasim cat mai curand.Salutari din Romania pentru cei da acasa din MOldova!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe ce frecventa pot gasit Radio Moldova la radiou?

    RăspundețiȘtergere
  19. Vreau sa dau o dedicatie pentru taticul nostru drag cu ziua aceasta frumoasa implinirea a 62 de ani.Felicitarea feciorii fedia si petru,nora vica de laItalia.
    Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani taticule !",cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.asvria un cintec despre tata multumi
    Cintecul "Astazi tata e ziua ta" de Anisoara Puica - See more at: http://moldovaon-line.blogspot.it/2009/04/radio-moldova.html#sthash.iYdq4dxz.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  20. salul vreu prin intermediul emisiunii dumneavoastra sami felicit fratele vasilachi vladimir cu ocazia zilei de nastere ii dorim multa sanatate si succes la munca si visele sa ii devina realitate il felicita surioara aurelia ceban si as dori o piesa despre frate

    RăspundețiȘtergere
  21. Baga alex velea e marfa tare a la awp octavian

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, ma numesc Tanase Cristina sunt din satul Larga Noua , raionul Cahul si vreau prin intermediul emisiunii dumneavoastra sa-mi felicit tatal Tanase Petru cu ziua numelui. Fie ca aceasta zi sa-ii aduca pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire din partea celor dragi. Barca vietii sa pluteasca mereu pe valurile dragostei, nostalgiile sa fie sterse memoriei iar zimbetul sa infloreasca mereu pe buze asemeni florilor de mai!!!! Multa sanatate si bafta in toate!! !La felicitare se alatura fiica Ana, sotia Natalia si toti cei apropiati. Iar ca dedicatie muzicala ,,Mai badita Petre”. MULTUMESC frumos!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua, mă numesc Radu Buzilă, sunt din oraşul Bălţi, şi vreau prin intermediul emisiunii dumneavoastra sa felicit finul, Radu Costin,cu frumoasa virsta de 30 ani, dorim multi ani inainte si multa multă sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  24. Spuneti-mi va rog cum se numeste piesa care cinta "Da,da,dahai vino mai aproape da..da..da.."

    RăspundețiȘtergere
  25. buna as vrea so felicit pe bunica noastra Dubinin Valentina din satul Anndreevca R Orhei care este o ascultatoare fidela a emisiunii dedicatii sii asa ii place asa ca noi nepotii natalia si nicolae ii dorim ani fericiti inaite ca la cei 76 de ani ne asteapta mereu sa venim la ea Noi ii spunem ca o iubim mult

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua radio Moldova, as vrea sa il felicit pe sotul meu Victor Muset din Ungheni cu ziua de nastere , sa ii doresc multe clipe frumoase petrecute alaturi de familie, sotia Natalia si fiul Maxim, multumesc, o melodie frumoasa din partea dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  27. PRIMA DATA CIND ASCULT RADIO MOLDOVA FELICITARI VETA CODIN

    RăspundețiȘtergere
  28. felicitari veta o emisiune grozava...........codin

    RăspundețiȘtergere
  29. Dorim sa dam o dedicatie pentru taticul nostru drag Gheorghe Ursachi din satul Bumbata r- onul Ungheni cu implinirea celor 76 de ani.Îl felicita fiicele Galina si Ludmila feciorii Iurii si Nicolae ginerii Sergiu si Vladimir si celor 8 nepotei Cristina, Anisoara, Sergiu, Nicoleta, Laura, David, Paula si Daniela
    Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani taticule !",cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.dorim un cintec despre tata multum anticipat.
    Cintecul "Astazi tata e ziua ta" de Anisoara Puica

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua as vrea sa ne felicitam draga noastra mamica, soacra si bunica se numeste Turcan Liuba din sat.Crocmaz rasionul stefan voda,i dorim multa multa santate ,fericire bucurii de la scumpele ei fete Galina si Natalia de la Spania deasemenea de la gineri Tudor si Oleg,si din partea nepoteilor SEBASTIAN,THOMAS SI THAIS,i transmitem ca o iubim mult din suflet si o adoram sa nu uite ca e unica si cea mai draga mamica din lume.La multi ani cu sanatate draga noastra.si o dedicatie muzicala de Nicolai Grebincea -La omul care mii drag.Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  31. Va rog sa invitati savanti cu emisiuni privitor la istoria adevarata a poporului nostru ,identitatea nationala,locul nostru care este in Europa nu in Siberia unde am mai fost Cu respect T Gonta

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua , As vria prin intermediul Dv. sa o salut pe mama mea leuca Lidia. As vria sai spun ca o iubesc foarte mult si imi este foarte greu departe de ea, ii doresc multa sanatate si multa rabdare, De la fica Rodica din Italia

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut Radio Moldova! Zilnic te ascult pentru că-mi placi.Azi dimineață mi-ai adus chiar și o mare surpriză, interviul vostru cu fiica mea actrița Aliona Munteanu.
    Mersi mult și baftă pe viitor!Sănătate!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. sincere felicitari pentru Donica Valeria din s.Mateuti r.rezina.Ii dorim multa sa natate si o copilarie fericita alaturi de cei dragi.cu drag parintii,fratiorul si buneii

    RăspundețiȘtergere
  35. De ziua ta venim cu cele mai frumoase gânduri şi îţi dorim sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.
    Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească.Din partea parintilor rudelor si a prietenilor pentru Mihai Eni din satul Boghenii Noi.Te iubim scumpul nostru Mihaita

    RăspundețiȘtergere
  36. Sincere felicitari doamnei Liuba Gorincioi din s.Cetireni cu ocazia zilei de nastere.Sotul Valerie si nepoteii Marcu si Stefan iti doresc multa sanatate,dragoste,fericire si tot binele din lume,te iubim mult.Va rugam cintecul ''Sora mai mare'' de Ioana Capraru

    RăspundețiȘtergere
  37. pina la ce ora tzin examenele la matematica?

    RăspundețiȘtergere
  38. Sincere Felicitari Bunicutei Ispas Olga din S.Draguseni,r.Straseni iti dorim multa sanatate fericire,si fie ca mereu sa ai pace in suflet,si mereu sa-i ai alaturi pe cei dragi,iti multumim pentru tot sprijinul acordat impreuna cu bunelul ,semneaza fiica Zinainda si nepetele Eugenia,Olga,Constanta-Lucia,va rog daca puteti posta piesa Viorel Mahu-Parintii

    RăspundețiȘtergere
  39. felicitari pentru fiul dumitru care implineste 4 ani o piesa de adrian ursu si bety

    RăspundețiȘtergere
  40. Sincere felicitari pentru cea mai scumpa sotie, mama si bunicuta, Cebanu Parascovia, s.Manoilesti, cu ocazia implinirii celor mai frumosi si productivi 56 de ani. Cu aceasta ocazie, sotul copiii si nepoteii, ii ureaza multa sanatate si noroc, ani multi si toti in pline roade. Sa ne traiesti draga noastra, te iubim mult!!! Mariana Mihaila -Mama, multumim anticipat!!! sunteti cei mai bravi!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Sincere felicitari pentru Casap Dorin si Casap Dorina din s.Verejeni cu sosirea 1 Septembrie prima zi de scoala as dori sa le urez sanatate,fericire,bucurie si un an scolar cit mai frumos atit felicitari si pentru profesori

    RăspundețiȘtergere
  42. La multi ani pentru dna Chersac Dora din s. Tighira, raionul Ungheni. Nora Ludmila si fiul Ion ii dorim multa sanatate, rabdare, dragoste si stima din partea celor dragi. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti lumineze gindurile spre cele mai luminate cai. La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Salut vreu sami felicit o prietena prin intermediu dvs...pe vineri dar vreau ca voi sa o sunati si sai spuneti felicitarea cum pot sa fac legatura cu dvs ca sa va dau detalii ... va multumesc o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  44. buna,caut de ceva timp o melodie si azi din intimplare am auzito pe post fix inainte de ora 11AM ,e un duiet interpretat de un barbat si o femee in limba engleza. Va rog din suflet ajutatima sa gasesc aceasta melodie.mersi

    RăspundețiȘtergere
  45. Salutari din indepartare pentru radio Moldova. Vrem sa transmiteti o dedicatie muzicala cu ziua de nastere pentru taticul si mamica mea -Anton si Olga Stog(pentru mami cu intirzier), de la Baius, r. Leova. Va rog, cintecul -
    Adrian Ursu, Bety & Guz - De ziua ta
    Tata bun, mama iubita,Azi e ziua potrivita
    sa va spun ca va doresc,
    sa v-arat cit de mult va iubesc.
    Va doresc intii de toate
    un an plin de sanatate,
    voie buna, trai usor
    bucurie si mult spor.
    Cu mult drag si salutare din Rusia de la fiica Tatiana, ginerele Alexandru, nepotii Irina, Alex si Margo.

    Va multumim ca sunteti - Radio Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună ziua radio Radio Moldova, doresc în această zi superbă, zi de 22 februarie să-mi felicit din tot sufletul sora, Tofan Cristina, din satul Cetireni, r-nul Ungheni, cu ocazia zilei de naştere cu mesajul, să-ţi dea Domnul multă sănătate şi bunăstare, să fii iubită mereu şi să iubeşti, pentru că numai astfel vei cunoaşte adevărata fericire, fii pururea puternică aşa cum te cunoaştem, fii pururea cuminte, bună, harnică aşa cum toţi te ştim. LA MULŢI, MULŢI ANI!!! aş vrea, o piesă care pentru ea are o semnificaţie deosebită Dj Aligator Close to you...mulţumesc anticipat, o zi frumoasă să aveţi...cu drag Ciobanu Olesea

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua Radio Moldova,vreau prin intermediul emisiuii d-neavoastra sa felicit pe scumpa noastra bunica,
    Pe data de 22 martie la o sarbatoare mare, religioasa 40 de Sfinti, te-ai nascut tu maicuta noastra, maicuta este Grosu Serafima din satul Sipca, raionul Soldanesti.
    Felicitare pentru scumpa noastra maicuta si bunicuta, au trecut anii si iata draga noastra maicuta ca ai ajuns in pragul anilor trecuti de a valma, cu parul inalbit de nea, asteptindu-ne mereu in prag, poate vor veni copii dragi, oftind mereu cu greu si stergind lacrimele de dor.
    Scumpa noastra la cea de-a 85 a aniversare iti dorim multa sanatate multi ani si sa te pazeasca Dumnezeu de toate, cu drag copiii si nepotii. LA MULTI ANI!

    Melodia> Ion Paladi şi Orchestra "Lăutarii" Mama mea icoană sfântă

    RăspundețiȘtergere
  48. buna ziua,vrem sa transmitem sincere felicitari bunelului negrici vasile din s.medeleni.din partea fiului vadim nurorii svetlana si nepoatelor....ii dorim multa sanatate fericire si multi ani inainte...am dori piesa de olga ciolacu -sirba lui vasile.

    RăspundețiȘtergere
  49. buna ziua.am vrea sal felicitam pe bunelul nostru din s.medeleni vasile negrici.ii dorim multa sanatatea din partea fiului vadim nurorii svetlana si a nepoatelor...sa fie sanatos multi ani inainte ii dorim si toti fericiti....vrem piesa de olga ciolacu -sirba lui vasile

    RăspundețiȘtergere
  50. Vreu sa fac o felicitare de ziua mamiei cintecu azi e ziua ta mama

    RăspundețiȘtergere
  51. buna ziua,as vrea sa-mi felicit colegul cu ocazia zilei de nastere.sanatate si vise implinete!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. buna ziua, am vrea sa dam o felicitare pentru Mihai SISCHIN Calarasi, Temeleuti care pe 5 octombrie a implinit frumoasa virsta de 23 ani, Viata ne ofera multe incercari si ne da posibilitatea de a trece prin multe obstacole, astfel de ziua ta eu iti sunt alaturi sora si parintii cu sufletul, si iti urez un calduros "La multi ani". Dumnezeu sa te aiba in paza Lui, sa-ti ofere toate bunatatile vietii si sa gusti din ele in preajma celor mai dragi persoane tie. Nu uita ca succesul si fericirea te va urma in toate mersurile tale, iar bucuriile sa iti surada la fiecare pas care-l faci in lume.!!! melodia daca e posibil Anisoara Puica o sora si un frate. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  53. Добрый день!!! Хотим поздравить нашего Отца, Василье Харитонович, из Украины Одесская обл, Село Староселье,. С Днем Рождения, желаем много, много много лет, здоровья, счастья, любви от близких!!! Поставьте песню Victoria lungu, с уважением твои Сыновья и Внуки!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. buna ziuA aș vrea sa felicit pe sora mea Alina care a implinit astazi 20 de ani și tot odata pe bunica mea Maria cu jubileul de 70 de ani și aș vrea sa puneți o piesa de One Direction

    RăspundețiȘtergere

  55. Buna ziua Radio Moldova as dori prin intermediul dvs.sa ne felicitam cu ocazia zilei de nastere

    mamica si soacra Turcan Liuba din sat.Crocmaz raionul Stefan Voda din partea fiicelor Natalia si Galina ginerii Tudor si Oleg

    si nepotei Sebastian,Tomas si Tais i dorim sanatet,fericire dumnezeu sa o ocroteasca de cele rele si sa o binecuvinteze

    cu tot ce este sfint ,mamico te iubim ibratisam si nu uita ca sintem mereu alaturi copii matale.F.BARCARI si F.DRAGUTAN

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna ziua,ma numesc Elena,as vrea sa imi felicit fratiorul Costin Alexandru cu ocazia zilei de nastere,ii dorim multa sanatate,bucurii si realizari in tot ceea ce sia propus! Noi iti spunem ca te iubim mult si mereu iti vom fi alaturi! La felicitare se alatura sora Elena,mama Liudmila si tata Igor

    RăspundețiȘtergere
  57. As vrea sa transmit un mesaj de felicitare pentru mamica noastra Rodica Gorceag din satul Plop, r-ul Donduseni, Astazi ea impreuna cu cei care ii sunt dragi sarbatoreste jubileul de 50 ani si cu aceasta ocazie fiicele Tatiana si Olesea vreau sa-i faca o placuta surpriza si sa o felicitam prin intermediul emisiunii dumneavoastra si din tot sufletul ii suntem recunoascatoare pentru tot sprijinul ce ni l-a oferit ori de cite ori am avut nevoie, pentru toate sacrificiile neconditionate, si ne rugam Bunului Dumnezeu sa-i dea sanatate, viata lunga, si restul vietii sa-i fie doar in surprize, bucurii si fericire.Multi ani si pentru ea si intreaga noastra familie sa cinte Mariana Sura Mama mea Multumesc mult celor de la radio

    RăspundețiȘtergere
  58. Draga Radio Moldova, am dori sa transmitem o dedicatie muzicala cu ocazia zilei de nastere pentru mama si bunica noastra Elena Donos din orasul Chisinau. "Chiar daca astazi suntem departe de tine, gandurile si sufletele noastre sunt mereu cu tine. Ne rugam ca Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa-ti dea multa sanatate, multe bucurii si sa ai parte de o viata lunga si frumoasa. Te imbratisam cu mult drag, fiicele Stela si Georgeta, nepotele Victoria, Julia, Sophia, Miriam si Lenuta, si ginerii Wolfgang si Hamed." Va multumim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  59. cum sa trimit si eu un mesaj de felicitare la emisiunea

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua, as dori o dedicatie pentru colegul nostru Iulian Iorga la implinirea a unei jumatati de veac. Ii dorim viata lunga, sanatate si virtute. Il imbratisam cu drag, colegii de la salonul 308.

    RăspundețiȘtergere
  61. salut radio moldova as dori sa transmitem o dedicatie muzicala pentru baieti care lucreaza la fintina in satul chioselia r cantemir lee doresc puteree dorinta de a lucra si multa sanatate cu drag din partea bucataresi as dori melodia mariana mihaila-lalele multumesc frumos si o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  62. DRAGA RADIO MOLDOVA.Sintem departe de casa , si dorul de meleg ne apasa, acest dor il alinam cu voi,sintem bucurosi sa ascultam transmisiunele de acasa MOLDOVA nu din ROMINIEA ma refer la tran. de la ora 10 radio muzica MOLDOVA, lasa de dorit ,va rog sa vorbiti despre FII NOSTRI, ca avem talent,DATI SA FIM MAI PATRIOTI SI SA NE IUBIM PATRIA.Nu uitam de cultura noastra, de traditiile bogate lasate de bunei si parintii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  63. de ce me-ati anulat comentariul nu va place adevarul v-am dat un sfat doar ca ma doare ca sintem departa si ne intereseaza soarta tarii multumim

    RăspundețiȘtergere
  64. Dragă Radio Moldova, eu Berdilă Eudochia, doresc să dedic o felicitare pentru scumpa mea fiică Viorica din satul Taraclia de Salcie raionul Cahul, care la 20 mai va implini frumoasa virsta de 35 ani, Viata ne ofera multe incercari si ne da posibilitatea de a trece prin multe obstacole, astfel de ziua ta iti suntem alaturi cu sufletul, si iti urăm un calduros "La multi ani". Dumnezeu sa te aiba in paza Lui, sa-ti ofere toate bunatatile vietii si sa gusti din ele in preajma celor mai dragi persoane tie. Nu uita ca succesul si fericirea te va urma in toate mersurile tale, iar bucuriile sa iti surada la fiecare pas care-l faci in lume.!!
    . multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  65. La ce numar se poate de dat o dedicatie muzicala?

    RăspundețiȘtergere
  66. un cadou muzical pentru Emilea Glavan cu prilejul zilei de nastere din S.CEORnaleuca r.DOnduseni la care nu se afla acasa dar in strainatate in IZRAIL la felicitari se adauga sora ELENA capmoale cu familia ei si fam.crepostnoi

    RăspundețiȘtergere
  67. salut as vrea sa transmit un mesaj de felicitare pentru fratele meu Victor Guzun din s. Bilicenii Vechi care astăzi implineşte virsta de 21 ani. Părintii, surorile , cumnatii si nepoata il felicit cu aceasta ocazie. Toţi î i dorim ca Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate, viata lunga, si restul vietii sa-i fie doar in surprize, bucurii si fericire.



    RăspundețiȘtergere
  68. salut as vrea sa transmit un mesaj de felicitare pentru fratele meu Victor Guzun din s. Bilicenii Vechi care astăzi implineşte virsta de 21 ani. Părintii, surorile , cumnatii si nepoata il felicit cu aceasta ocazie. Toţi î i dorim ca Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate, viata lunga, si restul vietii sa-i fie doar in surprize, bucurii si fericire.



    RăspundețiȘtergere