Vocea Basarabiei

Asculta OnLine

36 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Va ascult in Israel,imi place mult fiindca e mai mult adevar spus decit la alte posturi,La multi ani!

      Ștergere
    2. va ascult din romania de pe litoralul mari negre oras navodari la multi ani 2013

      Ștergere
    3. Ce sa intimplat cu forumul de la v.basarabiei cu a.Gherasim.Sun in Italia si nam nic o informatie

      Ștergere
    4. Faceți ceva ca să vă putem asculta prin intremediul radio și TV pe net, totul e blocat.

      Ștergere
  2. Sinteti cei mai buni!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. CEL MAI TARE SAIT DIN MOLDOVA......

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Dumnezeule, ce timpuri trăim? Cum putem noi, păcătoşii de rînd să credem în slujitorii bisericii, cînd capul bisericii ruse încurajează criminalii şi încarcă să-i ajute? Da, conform credinţei în Dumnezeu trebuie să iertăm. Însă, dacă omul nici n-are de gînd să se pocăiască dar din contra, vrea răzbunare, oare o faţă bisericească cum este patriarhul Chilril nu-i oligată să-l intoarcă pe rătăcit pe calea cea dreaptă? Ar fi trebiut să-i spună: "Fiul meu Vladimir, ai greşit mult, ai furat bucăţica de la gura celor sărmani, ai pe conştiinţă păcate foarte grele, dar vreme pentru pocăire nu prea ţi-a rămas. Du-te acasă, scoate miliardele furate şi împarte-le sărmanilor. Şi ţine minte, că mai degrabă cămila va trece prin urechile acului, decît bogatul va nimeri în împărăţia cerurilor, mai ales că bogăţia a fost acapatată în mod necinstit". Dacă n-a făcut acest lucru, mă face să cred că şi Chiril nu-i credincios. Am un profund sentiment de amărăciune. (ascultător din Căuşeni)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect se zice camila,care inseamna funia cu care se ancorau corabiile la tarm.

      Ștergere
  5. Vocea Basarabiei sunteti cei mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  6. bun sait dar daca sa fi facut ca toate posturile pe care le-ati afisat ca le poti sa le asculti automat deodata in winap

    RăspundețiȘtergere
  7. demult trebuia sstfel de post in moldova. Vocea Basarabiei cel mai tare !!! poate a sa aveti acoperire toata tara

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru asc.Causeni
    Tot Dumnezeu spune nu judeca, mai ales feţele bisericeşti.Fiecare va raspunde in ceruri pentru cele pămînteşti.
    Ada

    RăspundețiȘtergere
  9. În ceea ce depinde pedepsirea poliţiştilor este temă actuală---poliţiştii participanţi la acel masacru neapărat trebue să fie traşi la răspundere chear de au pus numai degetul pe acei oameni şi nu numai pe acei din piaţă, deoarece ei au încălcat Legea cu privire la poliţie şi anume art. 14, 15, 16, 17 aceste articole ne spun concret " CONDIŢIILE ŞI LIMITELE APLICĂRII FORŢEI, MIJLOACELOR SPECIALE ŞI A ARMEI DE FOC " şi nici un ordin ar cui nu ar fi el fie al criminalului VORONIN PAPUC nu poate CĂLCA ÎN PICIOARE PREVEDERILE LEGII---poliţiştii nu cunosc legea şi merg ca boii îndeplinind ordine oarbe-----

    RăspundețiȘtergere
  10. Un roman din Romania care este pe jumatate basarabean va doreste ca peste 20 de ani aceste post de radio sa fie un post romanesc integrat in Romania Mare si"Gogoleata"

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo, Dl Ghimpu, toti moldovenii din Basarabia cred ca sustin Decretul Presedintelui, avem 20 ani de cind problema data nu este rozolvata. Sunteti demn de respect si intr-adevar in sfirsit vom fi stapini la noi acasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca existati , va ascult din Portugalia sinteti de nota 10+

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunteti postul de radio pe care-l ascult cu atentie si placere.Am insa o propunere:- Daca invitati pe cineva in studiou,si o faceti pentru ascultatori,sa se exprime pe intelesul oamenilor evitind toate terminologia ce necesita rasfoirea dictionarelor explicative.Cu regret,insa o jumatate din populatie nu stiu daca pot sa raspunda la intrebarea ,,Ce inteleg prin cuvintul GUVERN,de exemplu, iar altii si mai tare le tulbura mintile.ca sa-i poata fura si in continuare. Succese.

    RăspundețiȘtergere
  14. cine poate sa-mi raspunda la intrebarea. Am 58 ani, 2 studii superioare. Vreau sa studiezi prin corespondenta la universitate: la facoltatea jurnalistica sau de drept. Este limita de virsta pentru a studia? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. felicitari, chisinau, ai asa directori...ca liviu dascal, ca viorica bitca...felicitari...

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce se cunoaste despre ideea lui Ceausescu de a crea o alta banca mondiala cu tarile bogate din Asia si Asia Mijlocie, preponderent musulmane??? Se spune ca aceasta a fost un motiv pentru americani ca sa-l extermineze, de rand cu acelasi interes pe care il aveau soviectii in problema Basarabiei. Svetlana

    RăspundețiȘtergere
  17. Vocea Basarabiei, nu slujiti mafie!!! Incercati sa va faceti bine meseria. De ce nu dati pe post emisiunile unde invitati sunt cei de la Miscarea Populara Antimafie? De exemplu emisiunea din 16 octombrie "Puncte de reflectie" unde invitata a fost Daniele Bodrug, vicepresedintele Antimafie. Lumea vrea sa auda ADEVARUL!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Vocea Basarabiei este ascultata cu mult dor si in Elvetia. Va simtim alaturi si din Tara Cantoanelor!

    RăspundețiȘtergere
  19. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum se pot asculta inregistrarile din situl Vocea Basarabiei. La incercarea de deschidere a fisierelor audio, apare "An error occured". Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce e cu setul de noutati? A disparut doamna Saharnianu,d.Arcadie Gherasim,sunt in europa si nam informatie,multumesc

      Ștergere
    2. Undei forumul cu Arcadie Gherasim md

      Ștergere
  20. cum se poate asculta postul acesta din Romania? Stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
  21. Bravo,elevilor de la Colegiul ,,St.Neaga,,...Bravo,profesorilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu putem accepta postul D-ra radio și TV în net de peste hotarele Mldovei, totul e blocat mai mult de o lună. Faceți ceva și deblocați să vă putem asculta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu putem accepta postul D-ra radio și TV în net de peste hotarele Mldovei, totul e blocat mai mult de o lună. Faceți ceva și deblocați să vă putem asculta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu putem accepta postul D-ra radio și TV în net de peste hotarele Mldovei, totul e blocat mai mult de o lună. Faceți ceva și deblocați să vă putem asculta.

    RăspundețiȘtergere